Перейти до основного вмісту

День безпечного Інтернету


9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більше того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

У школі проведено ряд заходів, присвячених Дню безпечного Інтернету: бесіди з учнями 5-8 класів про безпечну поведінку в соціальних мережах, квест "Безпечний Інтернет" для учнів 5-11 класів, а учні 11 класу взяли активну участь у Safer Internet Day Challenge 2021, який завершиться 1 березня.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Ліга юного інформатика»

Повідомляємо, що для поглиблення знань в галузі інформаційних технологій та з метою якісної підготовки до олімпіади з ІТ створена та функціонує «Ліга юного інформатика». Реєстрація учнів відкрита до 15 жовтня 2020 за посиланням:  http://goo.gl/forms/Ke4d5l4UMj Реєстрація вчителів здійснюється за посиланням:  https://goo.gl/forms/gu8YnXEzvg9pWrMl1 Звертаємо увагу, що для реєстрації та роботи в спільноті повинен бути створений аккаунт Google. Після реєстрації стануть доступні навчальні матеріали спільноти, які допоможуть підготуватися до олімпіади з ІТ, конкурсів, фестивалів і т.д. Детальна інформація на сайті:  https://sites.google.com/view/ckipo/

Засідання №2 професійної спільноти вчителів математичної та інформатичної галузі

29 вересня відбулось засідання №2 професійної спільноти вчителів математичної та інформатичної галузі на якій було розглянуто наступні питання: 1.Обговорення та затвердження завдань шкільних олімпіад з предметів математичного циклу; плану проведення предметних тижнів. 2. Методичні рекомендації, щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів, що здобувають освіту відповідно до НУШ на 2023-2024 н.р. 3. Реалізація діяльнісного підходу до навчання предметів математичного циклу через використання дистанційних технологій. 4. Підготовка і проведення І етапу предметних олімпіад, конкурсів «Бобер», «Кенгуру». 6. Адаптація  п’ятикласників до Нової української школи та їхнє оцінювання.  Методичні рекомендації, щодо оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів

Круглий стіл

2 листопада було проведено круглий стіл на якому відбувся обмін досвідом та були обговорені проблеми, які виникають в учнів 5-х класів.